Vloerentopper Haarlem

Betaalmethoden


Een betaalwijze kiezen

Betaling via iDeal
iDEAL is een veilige betaalmethode en is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling. Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. De bestelling zal worden verzonden de iDeal betaling is afgerond en er een leverdatum met u is afgesproken.

MultiSafepay
Voor de afhandeling van de betalingen maakt De Vloerentopper gebruik van de diensten van MultiSafepay. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. Zij zorgen voor een  juiste en veilige afhandeling van uw betaling. U betaald de bestelling dus aan MultiSafepay ten behoeve van De Vloerentopper.

Betaling vooraf per bank
Voor levering van de goederen kunt u per bank het geld overschrijven naar IBANnummer NL25INGB0006362964  tnv Vloerentopper. De goederen zullen worden verzonden zodra het geld is bijgeschreven en er een leverdatum met u is afgesproken.

Pinnen of Contante betaling bij afhalen
Bij het afhalen van de goederen in Haarlem kunt u pinnen of contant betalen met gepast geld.

 

 

 

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Vloerentopper Haarlem - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce