Vloerentopper

Over ons

Welkom

 

We rekenen er op dat dit de bekende eerste stap is om tot de aankoop van de juiste vloer te komen. Onze site verschilt niet echt van alle honderden andere sites. Allemaal proberen we de gunst van de consument voor onszelf te winnen. Maar waar het altijd om gaat is het juiste advies, niet alleen qua sterkte of het leggen en onderhouden van de vloer, maar ook daar waar het gaat om stijl.

 

Over Vloerentopper

 

Vloerentopper is een jong bedrijf dat in korte tijd veel klanten gelukkig gemaakt heeft. Hoe we dat doen? Gewoon door goed te luisteren naar de klant en dat impliceert de juiste vragen aan u te stellen. Want een goedkope vloer aanbieden kan iedereen, maar de 'Best goedkoopste' vloer, dat is aan weinigen voorbehouden.

 

Ons Advies

 

Vandaar ons stellige advies: Kom naar onze showroom! Daar kunnen we pas laten zien dat wij ons vak verstaan. De klant met al haar wensen centraal stellen! Hun bezoek moet een aangename beleving zijn. Uiteindelijk moet het u een stijlvolle, betaalbare vloer opleveren die echt op uw specifieke woon- en leefsituatie afgestemd is.
Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Vloerentopper - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce