Vloerentopper Haarlem

Algemene Voorwaarden Gratis Laminaat en Plak PVC Leggen

Algemene Voorwaarden Gratis Laminaat en Plak PVC Leggen:

1. Gratis laminaat en plak PVC leggen actie geldt niet voor de hele collectie laminaat, PVC (klik), parket, vinyl, en vloerbedekking. Bij plak PVC dient u de basisvloer egaliseren door ons!. klik op dit linkje voor meerprijs: legservice prijslijst

2. Gratis laminaat leggen actie geld alleen voor de laminaatvloeren waar het aangegeven wordt met 'gratis gelegd' in de titel en actie sticker in de winkel.

3. Bij gratis laminaat leggen wordt de ondervloer en plakplinten gratis gelegd. De muurplinten, profielen en de rest van toebehoren worden tegen betaling afgewerkt.

4. De klant is zelf verantwoordelijk voor het afgenomen aantal vierkante meters laminaat ( dit geldt ook wanneer men uit is gegaan van een bouwtekening. Bouwtekeningen kunnen in sommige gevallen afwijken van de werkelijkheid)  en dient bij tekortkoming van het laminaat een tweede vervolgafspraak te worden gemaakt. Hier komt 100 euro voorrijkosten bij plus het bedrag voor het tekort aan materiaal.

5. Er is sprake van gratis leggen wanneer de klant minimaal 30m² heeft afgenomen. Wanneer er tijdens het leggen blijkt dat de ruimte minder dan 30m² is, mogen er geen pakken die over zijn geretourneerd worden.

6. Te allen tijde attenderen wij de klant op het snijverlies. Het is de verantwoordelijkheid van klant om dit advies al dan niet aan te nemen.

7. Wanneer de klant, tegen advies in, toch besluit tot minder snijverlies, is de klant hier zelf verantwoordelijk voor en dient bij tekortkoming van laminaat bij het plaatsen door onze monteurs een tweede vervolgafspraak te worden gemaakt. Hier komt 100 euro voorrijkosten bij plus het bedrag voor het tekort aan materiaal.

8. Onaangebroken pakken laminaat kunnen bij overschot door ons worden teruggenomen, het aankoopbedrag wordt dan aan klant geretourneerd. Deze dient de klant na afloop zelf terug te brengen. Blijkt bij het leggen dat er onvoldoende laminaat is ingekocht dan dient de klant dit zelf alsnog te kopen. Voor een tweede afspraak worden er 100 euro in rekening gebracht.

9. De vloeren worden horizontaal of verticaal gelegd met alle voegen op elkaar afgestemd. Indien klant kiest voor het diagonaal dan wel andere afwijkende manier van leggen wordt door ons 7 euro p/m² extra in rekening gebracht en dient de klant dit vooraf te bespreken tijdens de aanbetaling. Indien de klant dit niet vooraf heeft aangegeven wordt er horizontaal of verticaal gelegd.

10. Wij adviseren te allen tijde het laminaat niet te laten doorleggen in verband met het vervallen van de garantie. Wanneer de klant er toch voor kiest om het laminaat te laten doortrekken, dan vervalt bij deze de garantie.

11. Wanneer er geen dorpels in het huis aanwezig zijn, kunt u deze laten strippen bij de vakman tegen de meerprijs.

12. We leggen geen laminaat op trappen, kruipruimten, luiken , wc’s of badkamers.

13. Verplaatsen van meubels e.d. is te allen tijde voor de klant zelf en dient vooraf door klant te worden aangegeven.

14. De te leggen ruimte(s) dient leeg, droog, schoon en leg klaar te zijn.

15. Indien de vakman niet kan plaatsen terwijl dit gemakkelijk voorkomen had kunnen worden, moet er een vervolgafspraak gemaakt worden en wordt er 100 euro voorrijkosten in rekening gebracht.

16. De afgesproken leg datum staat vast en kan niet worden verzet. Wanneer de klant er toch voor kiest om de leg datum te verzetten wordt er 200 euro voorrijkosten in rekening gebracht.

17. Bij het bestellen van het laminaat en het maken van een legafspraak dient de klant minimaal 2/3 van het totale bedrag in de winkel te betalen.

18. Het resterende bedrag wordt op gemaakte leg datum vooraf contant afgerekend bij de vakman.

19. Nadat de vloer is gelegd is de klant zelf verantwoordelijk voor het restafval.

20. U krijgt bij ons altijd een fabrieksgarantie(zoals op de verpakking) en een leg garantie van vier maanden!

21. Wanneer er sprake is van betaald parkeren, zijn de kosten voor de klant en worden er 15 euro’s in rekening gebracht bij de klant.

22. Zonder bon heeft de klant geen garantie. Klant is zelf verantwoordelijk voor het bewaren van de afgegeven bon.

23. Het gratis leggen actie is alleen geldig bij afnames v.a. 30m² of meer.

 

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Vloerentopper Haarlem - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce