Vloerentopper Haarlem

BerryAlloc Pure Click 55 Tegel (RH) Disa 996D

€101,00
Levertijd: 3-4 dagen
Stukprijs: €44,95 / Vierkante meter
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

SPECIFICATIES:

  • Dikte: 5,00 mm
  • Slijtlaag: 0,55 mm
  • Inhoud pak: 2,247 m²
  • Lengte: 612 mm
  • Breedte: 612 mm
  • Vloerverwarming: Ja
  • Warmteweerstand: 0,041 m² K/W
  • Randafwerking: 4-zijdige microbevel

 

BerryAlloc Pure Click 55 Tegel (RH) Disa 996D

BarryAlloc PURE Click voor gemak en comfort.


Net zo revolutionair als laminaat in de beginjaren was is nu PVC dé hit van het moment. Steeds meer mensen raken overtuigd van de gemakken van dit razendsnel innoverend fenomeen. De BarryAlloc PURE Click 55 Tegel (RH) Disa 996D doet hier nog een schepje bovenop. Door het DreamClick locksysteem wat aan alle zijden van de strook zit, laat het zich zeer gemakkelijk en snel overal in je huis plaatsen. De PURE Click 55 Tegel Disa 996D bestaat uit een rechthoekige (RH) en een vierkante (VK) versie, die je prachtig met elkaar kunt combineren. De (RH) versie is 610 mm x 306 mm. De (VK) versie is 610 mm x 610 mm. Beide versies hebben een slijtagelaag van 0,55 mm en een totale dikte van 5 mm.

De BarryAlloc PURE Click 55 Tegel (RH) Disa 996D is 100% waterbestendig en perfect bestand tegen intens beloop en rijdende objecten zoals een bureaustoel met wieltjes. Hierdoor is de vloer ook uitermate geschikt voor kantoren of speelruimtes. De vloer behoeft bijna geen onderhoud dankzij de Heavy Duty slijtagelaag en het PU-oppervlak. De BarryAlloc PURE Click 55 Tegel (RH) Disa 996D voelt heel comfortabel aan en is een streling voor het oog. Of je het nou voor de slaapkamer gebruikt of kantoor. De vloer heeft een uitstekende warmtegeleiding en kan daarom ook heel goed samen met je vloerverwarming. Gebruik je de vloer uitsluitend voor residentieel gebruik? Dan krijg je er levenslang garantie op.

Het installeren van de BarryAlloc PURE Click 55 Tegel (RH) Disa 996D gaat heel eenvoudig. Je hebt geen decoupeerzaag meer nodig dus geen stof, geen vuil, snijd de stroken simpelweg met een Stanley mes in de gewenste afmetingen! Dankzij het unieke vergrendelingsprofiel op alle 4 de zijden kun je de vloer met meerdere installateurs plaatsen. Je hoeft niet meer terug te gaan naar de andere kant van de ruimte om de volgende rij te beginnen. Hoe simpel is dat?

Tip!

- Kom eens naar onze showroom om de gehele collectie BarryAlloc PURE Click laminaatvloeren te bekijken.

Geen reviews gevonden...
Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Vloerentopper Haarlem - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce