Vloerentopper

 

Ken je dat gevoel? Op een dag kom je je huis binnen, kijk je om je heen en merk je dat er iets niet klopt. Of beter gezegd, je voelt je er niet meer op je gemak. Je ergert je aan de bank die in de woonkamer staat, op de gordijnen die je een tijdje geleden zorgvuldig hebt uitgezocht ben je uitgekeken en van je ooit zo geliefde salontafel lijk je ook niet meer warm te worden. Kortom, het is tijd voor verandering.

Maar waar begin je? Alle meubels veranderen kost een vermogen en stiekem wil je al het meubilair, met alle mooie herinneringen die daaraan verbonden zijn, helemaal niet weggooien. Laat die zachte sofa waar de kat zijn lievelingsplekje heeft, de stoel waar je in zat toen je hoorde dat je voor de eerste keer vader werd en het bijzettafeltje dat je kocht op een rommelmarkt in Portugal dus maar lekker staan. Wat dan? Het is eigenlijk heel simpel. Door het aanschaffen van een nieuwe vloer geef je je huis de benodigde opfrisser. Je thuis voelt weer helemaal als nieuw, terwijl jij je vertrouwde en dierbare spullen dicht bij je kunt houden. En waarom ga je dan niet meteen voor een laminaatvloer van Quickstep?

Gelet op de vele kwaliteiten van Quickstep, zal dat geen moeilijke keuze zijn. Zo is er onder andere het zeer matte Quickstep Impressive laminaat, het enorm lange Quickstep Largo laminaat of het budget vriendelijke Quickstep Classic laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance? Zie je jezelf al zitten op de bank met een warm drankje en het vuur knetterend in de open haard? Welk type je ook bent, voor welke kleur en patroon je ook gaat, we weten zeker dat je heel blij zult zijn met je nieuwe vloer.

Quickstep laminaat staat al jaren lang bekend als kwalitatief hoogstaand. Naast de beste kwaliteit loopt Quickstep voorop met de innovatie van nieuwe technieken. Door de Quickstep laminaatvloeren steeds weer te perfectioneren en te verbeteren, blijft Quickstep de concurrentie ver voor.

Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken kan Quickstep elke houtsoort perfect tot in detail namaken zodat deze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de al eerder genoemde lange Quickstep Largo planken en de nieuwe Quickstep Impressive laminaatvloeren. Aan deze laminaat series kunt u goed aflezen waartoe laminaat fabrikant Quick-Step allemaal in staat is.

 

Quick Step
Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Vloerentopper - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce