Vloerentopper


Wat ook erg fijn is, is dat de Meister laminaatvloeren te leggen zijn in combinatie met vloerverwarming. Je hoeft dus nooit meer last te hebben van koude voeten. Doe dit wel in combinatie met de juiste ondervloer om min mogelijk warmteweerstand te ondervinden en te kunnen voldoen aan de voorwaarden van de vloerverwarming fabrikant.

Maar waarom Meister laminaat? Stel je het volgende eens voor:  Vandaag is het zover, je verjaardag. Het is zo’n mijlpaal verjaardag die je niet onvermeld voorbij kunt laten gaan. Maar waarom zou je dat ook willen, niets is toch gezelliger dan een huis vol familie en vrienden? Dus je bent al weken bezig met voorbereidingen. Wat heb je allemaal nodig? Heb je genoeg stoelen? Ga je zelf voor het eten zorgen of laat je dat door een professioneel aanpakken? Inmiddels is de grote dag bijna aangebroken en hoef je alleen nog maar de puntjes op de i te zetten. Je hebt er zin in!

Je huis stroomt langzaam vol met vrienden en familie en je harde werken wordt beloond. Iedereen heeft het naar z’n zin en je krijgt complimenten over het heerlijke eten. Wat ben je blij dat je dit jaar besloten hebt je verjaardag groots te vieren. Waar je je wel zorgen om maakt, is de hoeveelheid mensen die over je vloer banjeren. Iedereen loopt naar binnen en buiten en verplaatst zich van de keuken naar de woonkamer.

De volgende dag blijkt dat je terecht bezorgd was. Je laminaatvloer heeft duidelijk geleden onder je verjaardag. Overal zijn kleine putjes en krassen te bespeuren op je laminaat. Wat zonde! Maar stiekem was je al wel toe aan een nieuwe vloer, en je hebt jezelf nog geen verjaardagscadeau gegeven. Waarom trakteer je jezelf dan niet op zo’n indrukwekkende Meister vloer?

Meister laminaat is namelijk zeer slijtvast, daar kun je gerust een verjaardag op vieren. En wat dacht je van laminaat tot wel 2,6 meter lang? Het lange laminaat van Meister geeft een exclusieve uitstraling aan uw interieur. Naast het lange laminaat heeft Meister nog een keur aan laminaat series met ieder een eigen authentieke uitstraling.

 

Meister
Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Vloerentopper - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce