Vloerentopper


Met Krono Original laminaat creëer je namelijk een eigen thuis. Je wil dat iedereen die bij jou langskomt zich helemaal thuis voelt. Of dat nou jouw moeder is, je beste vriend, of de buurvrouw. Je wilt een plekje waar iedereen graag komt en waar eigenlijk niemand meer weg wil gaan. 

Door de uitstraling van een Krono Original laminaat vloer wordt jouw huis echt die plek waar je je veilig thuis kunt voelen. Je kunt kiezen voor meerdere stijlen, denk bijvoorbeeld aan een meer klassieke vloer, of kies juist voor een vloer die een moderne uitstraling heeft waardoor de rest van je huis meteen strakker en moderner oogt. De inrichting kan met de juiste laminaatvloer zo in een Vogue artikel. 

Maar waarom zou je een laminaat vloer van Krono nemen? Krono laminaat staat bekend om meerdere goede kwaliteiten. Alle vloeren zien er prachtig uit, hebben een ontzettend lange houdbaarheid en misschien nog het allerbelangrijkste: ze hebben weinig zorg nodig. Naast de vele mogelijkheden in kleuren en structuren die er beschikbaar zijn, zijn de vloeren ook zeer robuust en kunnen ze goed tegen krassen. Je kunt de hond of kat dus ook lekker met zijn of haar speeltje laten rond rennen. Zoals eerder aangegeven gaan de vloeren heel lang mee, ook al zet je die geërfde massief houten en ongelooflijk zware kast van je overgroot oma er neer, je zal dit niet zien op de vloer mits je natuurlijk gebruik maakt van beschermende vilt. 

Wij kunnen niet wachten om uw huis met een Krono laminaatvloer in te richten. Alleen de keuze in kleur en uiterlijk wordt nog lastig. Kiezen we een lichte vloer in de slaapkamer zodat deze groots en rustig oogt? Waardoor we bijna het idee hebben dat we in een strandhuisje zitten? Maar wat kies je dan voor de woonkamer? Misschien juist een donkere vloer. En kies je dan een vloer met of zonder tussengroef? Want ook dat is mogelijk. Wat een keuze! Kom je er niet uit? Laat het ons weten, wij helpen je graag. 

 

Krono Original

Geen producten gevonden

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Vloerentopper - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce