Vloerentopper

 

Voor een goede basis kies je voor een laminaatvloer van Ambiant die bij jouw stijl past en die past bij de look die je wilt creëren in jouw huis. Wij kunnen jou ervan verzekeren dat je huis er elke dag uit gaat zien als nieuw. Nu, maar ook over 10 tot 20 jaar. Met Ambiant is een goed begin het halve werk. Vanuit deze basis kan je verder bouwen. Één zorg minder is mooi meegenomen, toch?

Wat dacht je van laminaatvloeren in elke kamer van jouw huis? Met of zonder vloerverwarming? Een huis kent veel kamers, dus heb jij even geluk dat de Ambiant laminaatcollectie toepasbaar is in bijna alle huiselijke settings, met uitzondering van de badkamer en het toilet. Heb je jonge kinderen die vaak op de vloerspelen? Geen probleem. Heb je rondrennende tieners die vaak wat op de vloer laten vallen? De laminaatvloeren van Ambiant zijn van goede kwaliteit, dus maak je niet druk. Én ook heel belangrijk – Ambiant laminaat is trendy op de meest stijlvolle manier!

De vloeren van de Ambiant collectie zullen je niet teleurstellen. Let goed op: alle Ambiant laminaatvloeren zijn gemakkelijk te plaatsen door het MegaLoc kliksysteem en als ze eenmaal geplaatst zijn ook nog eens super easy om te onderhouden. Je hoeft niet op je tenen te lopen om te voorkomen dat je je prachtige laminaatvloeren beschadigt. Krassen en vlekken kom je, bij normaal onderhoud, niet tot nauwelijks tegen. Meer weten? Neem contact op met onze vestegingsleiders.

 

Ambiant

Geen producten gevonden

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Vloerentopper - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce