https://www.vloerentopper.nl/blogs/mijn-bedrijf-nlog/

Blog

Welke ondervloer is het beste voor laminaat?

  • Geplaatst op
  • 0
Welke ondervloer is het beste voor laminaat?

Veel mensen denken dat de ondervloer gerelateerd is aan het soort parket of laminaat dat men koopt, terwijl de ondervloer juist gerelateerd is aan de ondergrond die men heeft liggen in het huis. Dit kan bijvoorbeeld hout of beton zijn. Hebt u parket of laminaat voor in uw appartement besteld of is er geïntegreerde vloerverwarming aanwezig? Dit vraagt om een specifieke ondervloer, zoals een geluidsisolatie ondervloer, een ondervloer voor op hout of een ondervloer voor vloerverwarming.

Bij Vloerentopper komt u door middel van het stappenplan uit bij de ondervloeren tijdens het aankoopproces en krijgt u antwoord op de vraag: welke ondervloer heb ik nodig? In deze categorie zullen wij per ondervloer aangeven voor welke ondergrond deze geschikt is.

Laminaat onderhouden: hoe blijft uw vloer mooi?

  • Geplaatst op
  • 0
Laminaat onderhouden: hoe blijft uw vloer mooi?

De laminaatvloer die het beste bij het huis en de inrichting past is eindelijk gelegd. Maar hoe onderhoudt u de vloer nu het beste? Hoe zorgt u ervoor dat uw laminaat mooi blijft en lang meegaat? Vloerentopper zocht het uit en zette de beste tips voor het onderhouden van uw laminaatvloer op een rijtje.

Hoe blijft mijn vloer mooi met huisdieren?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe blijft mijn vloer mooi met huisdieren?

Een huisdier is vaak een belangrijke factor om rekening mee te houden bij uw interieurkeuze, zeker als het om een kat of hond gaat die los door uw huis loopt. Het is daarom niet te vermijden dat uw meubels sneller slijten en er iets vaker gestofzuigd moet worden vanwege de haren. Maar hoe kunt u de houten vloer, het parket of het laminaat goed onderhouden met een dier in huis? Wat doet u als uw dier een klein “ongelukje” op de mooie vloer heeft gehad? En hoe zit het met krassen? Vloerentopper zocht het voor u uit en zette hier op ons blog de tips op een rij!

Onze merken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2021 Vloerentopper - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce